Tuulilasien korjaus ja vaihto Uudessakaupungissa

Varaa aika korjaukseen tai vaihtoon

Teboil Uusikaupunki korjaa ja vaihtaa autosi tuulilasit ammattitaidolla. Saat meiltä laadukkaat lasit ajoneuvoosi. Voimme tarkastaa autosi lasin kunnon ja kertoa riittääkö korjaus vai vaaditaanko vaihto. Olemme myös vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani ja jos sinulla on lasivakuutus maksat vaihdosta vain omavastuun.

Korjaus

Mikäli särö on pieni, niitä ei ole useita sarjassa tai ne eivät sijaitse lähellä reunaa, riittää usein pelkkä tuulilasin korjaus. Älä kuitenkaan anna halkeaman edetä, vaan suojaa iskemäkohta läpinäkyvällä teipillä ja aja suoraan liikkeeseemme, kun olet huomannut särön. Huomioi talvella lämpötilan vaihtelut, sillä ne voivat edesauttaa halkeaman etenemistä. Mikäli
halkeama pääsee etenemään, pienentää se korjausmahdollisuutta.

Korjauksessa käytetään juoksevaa hartsia. Se injektoidaan
halkeamakohtaan, jonka jälkeen se kovetetaan käyttämällä UV-valoa. Kun korjaus tehdään oikein, tulee aikaisemmasta vauriosta lähes huomaamaton. Korjaus ei ole iso operaatio ja mikäli sinulla on tuulilasivakuutus niin vakuutusyhtiö maksaa sen. Tarkista siis vakuutusyhtiöltäsi vakuutuksesi kattavuus.

 

Tuulilasin vaihto

Teemme tuulilasin vaihdot ja korjaukset kaikkiin henkilö-, paketti- ja matkailuautoihin. Olemme valtuutettu Pilkingtonpiste ja toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Meillä onnistuu myös tutka- ja kameralaitteiden kalibrointi tuulilasin vaihdon jälkeen. Jos sinulla on tuulilasivakuutus et maksa korjauksesta mitään ja vaihdosta ainoastaan omavastuun.

 

Tuulilasikameran kalibrointi

Jos autosi tuulilasissa on tutka- tai kameralaite, me huolehdimme myös sen kalibroinnista tuulilasin vaihdon jälkeen. Tuulilasikameran kalibrointi on tärkeää, jotta auton turvajärjestelmät toimivat jatkossakin luotettavasti. Kalibrointi tehdään yleensä alle tunnissa. Ajossa tehtäviin dynaamisiin kalibrointeihin vaikuttavat kuitenkin myös sääolosuhteet.

Entä mitä tuulilasin kalibrointi maksaa? Jos vakuutuksesi kattaa tuulilasivauriot, kalibrointi kuuluu vakuutukseen, ja maksat vain omavastuun. Mikäli maksat tuulilasin vaihdon itse, kalibroinnin hinta riippuu tuulilasin toiminnoista ja autonvalmistajan ohjeista.

Vaihto

Mikäli säröt ovat kooltaan suuria, niitä on useita sarjassa
tai ne sijaitsevat lähellä lasin reunaa, voi koko tuulilasin vaihto olla tarpeellinen. Teboililta saat täyden palvelun asennuksen, joka takaa kaikkien teknisten ominaisuuksien toimivuuden.

Nykyaikaiset lasit ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan hyvin
kehittyneitä. Meiltä saat tuulilasin, joka on yhteen sopiva uusimpien ominaisuuksien kanssa kuten:

  • Lämmitys
  • Lämpösäteilyä heijastava tai absorboiva solar-pinnoitus
  • Sadetunnistin
  • Kamera
  • Liikennemerkkien tunnistus
  • Valotunnistin
  • Kosteustunnistin
  • HUD-näyttö