Ilmastointihuolto

Teboil Uusikaupunki tekee ilmastointihuollon ammattitaidolla.


Meiltä saat autosi ilmastointihuollon nopeasti ja helposti. Pystymme huoltamaan myös autot joiden kylmäaineena on käytetty R1234yf. Auton ilmastointihuollosta kannattaa huolehtia säännöllisesti. Uudenkin auton ilmastointijärjestelmästä vuotaa kylmäainetta, vaikka järjestelmä on ehjä. Mikäli kylmäainemäärä vähenee liikaa, on riskinä kompressorin rikkoutuminen.

Huoltotoimenpide

Ilmastointihuollossa ilmastointijärjestelmästä poistetaan kylmäaine. Tämän jälkeen tehdään vuototestaus. Siinä tutkitaan, pysyykö järjestelmässä alipaine. Paineen nousu kertoo vuodosta. Tämän jälkeen ilmastointijärjestelmä täytetään uudelleen kylmäaineella ja lisätään uusi kompressoriöljy.


Ilmastointilaitteiden huolto- ja korjaustoiminta on luvanvaraista toimintaa, jota valvoo Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes). Se myös vaatii kouluttamaan ilmastointilaitteiden huolto- ja korjaamohenkilökunnan hyväksymällään tavalla. Tarjoamme laadukasta ilmastointihuoltoa vuosien kokemuksella. Käytössämme olevat laitteet ja aineet ovat laadukkaita ja henkilökuntamme koulutettua ja osaavaa.

Ota yhteyttä ja varaa aika Lue myös autolämmittimistä