Kolarikorjaus, vahinkotarkastus ja tuulilasin vaihto.

Kolarikorjaus ja vahinkotarkastus, tuulilasin vaihto.

Teboil Uusikaupunki on täyden palvelun kolarikorjaamo.

Sattuiko vahinko ja tuliko kolhu peltiin? Tuo autosi meille kolarikorjaukseen, niin hoidamme sen nopeasti kuntoon. Korjaamme kaikki ajoneuvot ammattitaidolla merkkiin tai malliin katsomatta. Käytössämme ovat nykyaikaiset ja laadukkaat laitteet ja varusteet.

Vakuutusyhtiöiden valtuuttama kolarikorjaamo

Olemme vakuutusyhtiöiden valtuuttama vauriokorjaamo ja teemme sekä toimitamme myös yhtiöiden vaatimat vahinkotarkastukset heille. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Tuulilasin vaihto

Teemme tuulilasin vaihdot ja korjaukset kaikkiin henkilö-, paketti- ja matkailuautoihin. Olemme valtuutettu Pilkingtonpiste ja toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Meillä onnistuu myös tutka- ja kameralaitteiden kalibrointi tuulilasin vaihdon jälkeen. Jos sinulla on tuulilasivakuutus et maksa korjauksesta mitään ja vaihdosta ainoastaan omavastuun. 

Vuokraa auto huollon tai korjauksen ajaksi

Tarjoamme asiakkaillemme sijaisautopalvelun, eli halutessasi voit vuokrata auton käyttöösi huollon ajaksi. Voit valita omaan tilanteeseesi parhaiten sopivan sijaisauton. Jos sinulla on sijaisautovakuutus laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä.

Soita ja varaa aika kolarikorjaukseen! 02 842 6023

Saat kauttamme myös hinauspalvelun »

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *