vauriokorjaus ja vahinkotarkastus

InCar - Suomen vaivattomin vauriokorjaamo,

 

Sattuiko vahinko ja tuliko peltiin kolhu? Teboil Uusikaupunki on täyden palvelun vauriokorjaamo ja kuulumme InCar vauriokorjaamojketjuun. Meillä korjaat autosi pelti- ja kolarivauriot kuntoon vaivattomasti ja nopeasti. Ei ole merkitystä minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai mitä autoa ajat, olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien vauriokorjaamo. Työskentelemme aina valmistajien ohjeita noudattaen ja käytössämme ovat nykyaikaiset ja laadukkaat laitteet sekä varusteet. Automaalaukset teetämme alihankintana Uudenkaupungin Automaalamossa -TJJ Carcolorissa, jossa työskentelee vuosikymmenien työkokemuksen omaava henkilökunta. Voit olla siis varma, että autosi ulkonäkö, turvallisuus ja arvo säilyvät ennallaan myös kolarikorjauksen jälkeen.

Vakuutusyhtiöiden valtuuttama vauriokorjaamo

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama vauriokorjaamo. Vakuutusyhtiöiden laskuun tehtävät korjaukset alkavat vahinkotarkastuksella, jossa kartoitamme autosi vauriot. Vahinkotarkastuksessa selvitämme mitä pitää korjata, kuinka kauan korjaus kestää ja mitkä ovat sen kustannukset. Korjaamomme aukioloaikoina pyrimme tekemään vahinkotarkastukset

ilman aikaa varaamatta, mutta voit myös varata ajan etukäteen.

Vuokraa auto huollon ajaksi

Tarjoamme asiakkaillemme sijaisautopalvelun, eli halutessasi voit vuokrata auton käyttöösi huollon ajaksi. Voit valita omaan tilanteeseesi parhaiten sopivan sijaisauton.

Meiltä myös hinauspalvelu